Consulten

Als je wilt gaan dragen, is het altijd goed om daar professionele hulp bij te vragen. Zo voorkom je namelijk dat je een techniek verkeerd aanleert. Dit geldt zowel voor als je voor het eerst wilt gaan dragen als wanneer je een nieuwe techniek wilt leren.

Een nieuwe techniek aanleren is bijvoorbeeld van buikdragen naar heup- of rugdragen. Of wanneer je al bekend bent met de ruck en vervolgens de dubble hammock wilt gaan gebruiken. Heb je een korte vraag of wil je een drager in het echt zien, dan kun je langskomen tijdens een inloopochtend.

Naast consulten is het ook mogelijk om Child Bonding te boeken bij een babyshower, om daar de aanstaande mama in het zonnetje te zetten. Wil je graag met meerdere mensen dezelfde knoop leren? Dan kunnen we een workshop organiseren. Staat jouw optie er niet bij? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Binnen Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg en Oegstgeest worden er geen reiskosten gerekend. Daarbuiten worden er reiskosten van deur tot deur in rekening gebracht (€0.19 per km). Daarnaast worden eventuele gemaakte parkeerkosten doorberekend.

Priveconsult (90 minuten)

€60.-

Bij een privé consult leer ik je een techniek aan in 90 minuten. We oefenen eerst met een pop. Als je de techniek goed onder de knie hebt, en je kindje het toelaat, sluiten we het consult af met je kindje in de doek.

Duoconsult (120 minuten)

€80.-

Bij een duo consult krijgen twee personen tegelijk les. Zij leren ook dezelfde techniek. Tijdens dit consult leer ik een techniek aan in 120 minuten. We oefenen eerst met een pop. Als de techniek goed wordt toegepast, sluiten we het consult af met je kindje in de doek.

Zwangerschapsconsult (90 minuten)

€80.-

Dit consult is speciaal voor zwangere vrouwen. Ik kom tijdens de zwangerschap om een gekozen techniek aan te leren. Dit duurt 90 minuten. Na de bevalling kom ik terug om samen te kijken hoe het gebruik van doek of voorgevormde drager gaat. Dit consult kan tot uiterlijk de 36e week van de zwangerschap

Pasconsult (prijs per half uur)

€20,-

Tijdens dit consult kun je verschillende soorten doeken en voorgevormde dragers passen. Op deze manier kun je al een eerste schifting maken van wat je fijn vindt zitten. Als je wilt, kunnen we daarna verder ingaan op jouw keuze van dragen.

Opfris consult (45 minuten)

€30.-

Ken je de techniek, maar loopt het net niet soepel of is het alweer lang geleden dat je de techniek voor het laatst hebt toegepast? Of wil je gewoon even zeker weten dat je het goed doet. Dan ben je welkom voor een opfris consult. Daarbij kijken we samen naar wat er in de techniek goed gaat en eventueel verbeterd kan worden. Ook is dit consult bedoelt voor mensen die hun voorgevormde drager goed willen stellen of willen leren hoe ze hun kindje veilig op de rug kunnen brengen.

Introductie

Prijs op aanvraag

Graag laat ik mensen kennis maken met het concept ‘babydragen’. Dit kan op verschillende momenten en plaatsen: bijv. een babyshower, mamacafé of kinderdagverblijf.

Vraag naar de mogelijkheden.

Workshop

Prijs op aanvraag

Hierbij geef ik les aan max. 6 personen.

Vraag naar de mogelijkheden.

Verhuur van een doek of drager (per week)

€8,- tot €20,-

Wil je het dragen eerst uitproberen voordat je zelf wat aanschaft, of vindt je dragen handig voor als je bijv. op vakantie gaat? Dan kun je een doek of voorgevormde drager bij mij huren.
De kosten werken als volgt. De maximale huur periode is 4 weken. Voor 1 week betaal je €8,- voor 2 weken €14,- voor 3 weken €18,- euro en voor 4 weken €20,-. Daarnaast betaal je een borg van €100.-