Mijn verhaal

Hallo, ik ben Jacomien van Egmond. Getrouwd en moeder van twee kinderen. Door het vele dragen werd ik nieuwsgierig naar meer mogelijkheden en voordelen van het dragen. Hieronder vertel ik daar meer over.

Ik ben getrouwd met Franc en samen hebben we twee zoontjes. Joël (2012) en Boaz (2014). Bij mij gingen de jongens zo snel mogelijk de doek in. Ik vond het heerlijk en vooral praktisch. Franc volgde al snel en vond het vooral heel fijn en knus. Joël heb ik alleen op de buik gedragen voor een kortere periode. Boaz daarentegen heb ik heel veel gedragen. Doordat ik last had van bekkenklachten droeg ik Boaz al vroeg op mijn rug. Wel na het volgen van een consult natuurlijk. Anders had ik het echt niet gedurfd en niet zo goed gekund als nu.

Door het vele dragen werd ik nieuwsgierig naar meer mogelijkheden en voordelen van het dragen. Daarom heb ik de basis- en vervolgopleiding tot draagconsulent bij Die Trageschule gevolgd. Ik werd zo enthousiast dat ik ook consulten wilde geven om zo de ervaring en liefde van het dragen door te kunnen geven.

Vervolgens kwam ook de cursus Torsodragen bij Bereka op mijn pad. Een mooie aanvulling met nieuwe mogelijkheden. Niet alleen als consulent, maar ook voor privé. Ik vind het namelijk een snelle manier van dragen, wat mijn zoon Boaz erg prettig vind, en de doek is compact om mee te nemen.

Zo wil ik graag mijn eigen ervaring en kennis overdragen aan jou. Om samen met jou op zoek te gaan naar een passende manier van ergonomisch dragen. Kijk voor de mogelijkheden bij consulten.